Current delivery time

45 minutes

1. Prevádzkovateľ

Prevádzkovateľom webovej stránky pizza-factory.sk je:

  • Marco Kurcinik - Pizza Factory
  • Dvojrad 446/39
  • 93025 Vrakúň
  • IČO: 40333591
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Telefón: 0949 338 558

2. Zásady spracovania osobných údajov

Spracúvanie poskytnutých osobných údajov je súčasťou hlavnej činnosti donáškovej služby. Bez ich poskytnutia a spracovania nie je možné zákazníkom poskytnúť služby v požadovanom rozsahu donáškovej služby.

Spracúvam iba nevyhnutné osobné údaje, ktoré zabezpečia bezproblémový chod donáškovej služby, webovej stránky a správnu identifikáciu zákazníka.

Spracúvam osobné údaje na základe zákona, čo znamená že aj bez priameho súhlasu dotknutej osoby môžem spracúvať jej osobné údaje pre výkon svojej činnosti. Základom pre takéto spracovanie sú príslušné právne predpisy a umožňuje prevažne kontakt s dotknutou osobou ktorou je zákazník. Slúži tiež na zabezpečenie obchodného styku a zabezpečenie obchodných vzťahov za poskytnuté služby.

Ak neexistuje zákonný dôvod alebo oprávnený záujem, spracúvam vaše osobné údaje len na základe vami udeleného súhlasu.

3. Druhy osobných údajov

Okrem vyššie spomenutých osobných údajov spracúvam nasledovné údaje:

Cookies a štatistické údaje

Moje webové stránky využívajú pre správnu funkčnosť súbory cookies. Viac o nich v časti o cookies. Taktiež využívam cookies pre zber štatistických údajov o návštevnosti. Prostredníctvom nich, nie je možné identifikovať konkrétnu osobu, sú anonymné.

4. Nakladanie s osobnými údajmi

Osobné údaje spracúvam buď manuálne, alebo pomocou informačných systémov. Prijal som všetky náležité opatrenia prevažne technického charakteru, ktoré zabezpečia bezpečné uchovanie vašich údajov.

5. Práva dotknutej osoby

Máte právo:

  1. Požadovať vaše osobné údaje ktoré spracovávam a týkajú sa vás ako dotknutej osoby
  2. Na opravu, zmenu, obmedzenie a vymazania vašich údajov
  3. Namietať proti spracovaniu osobných údajov
  4. Na prenosnosť osobných údajov
  5. Podať sťažnosť alebo návrh na kontrolu dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov
  6. Kedykoľvek odvolať udelený súhlas

6. Doba spracovania osobných údajov

Osobné údaje spracované z dôvodu objednávky tovaru a služby uchovávam 10 rokov v súlade so zákonom o dani z príjmov a neskorších predpisov.

7. Zásady používania cookies

Moje stránky používajú cookies a podobné technológie na zlepšovanie svojich online služieb. Používaním týchto stránok vyjadrujete súhlas s používaním cookies v súlade s nastavením prehliadača. Ak navštívite naše webové stránky a zároveň máte v prehliadači povolené prijímanie cookies, považujem to za súhlas s ich používaním a akceptovanie našich podmienok používania.

Čo sú to cookies?

Cookie je krátky textový súbor, ktorý do prehliadača odosielajú navštívené webové stránky. Webovým stránkam umožňuje zapamätať si informácie o vašej návšteve, napríklad preferovaný jazyk a ďalšie nastavenia. Ďalšia návšteva stránok tak môže prebehnúť ľahšie a môže byť produktívnejšia. Súbory cookie sú dôležité. Bez nich by bolo prehliadanie webu oveľa zložitejšie.

Ako a prečo používam cookies?

Základné súbory cookie

Tieto súbory cookies umožňujú používanie základných funkcií ako napríklad prihlásenie registrovaného používateľa alebo predvypĺňanie formulárov. Ak tieto cookies zakážete, nemôžeme garantovať plnú funkčnosť našich stránok.

Prevádzkové súbory cookie

Tieto cookies slúžia na analýzu správania návštevníka na webovej stránke a následne na zlepšovanie jej funkčnosti a vzhľadu. Ak tieto cookies zakážete, nemôžeme garantovať plnú funkčnosť našich stránok.

Cookies tretích strán

Cookies tretích strán vytvárajú a využívajú poskytovatelia služieb ako Google Analytics, Google AdSense, Facebook. Tieto služby sú integrované do našich stránok, pretože ich považujeme za užitočné a plne bezpečné.

Pravidlá používania cookies Google

Ako môžete nastavenia cookies zmeniť?

Väčšina internetových prehliadačov umožňuje vymazať cookies z Vašeho zariadenia, zablokovať všetky cookies (alebo len cookie tretej strany), alebo varovať Vás pred tým, ako je cookie uložený na Vašom zariadení.  Postup nastavenia blokovania súborov cookie závisí od prehľadávača, ktorý používate. Pokyny získate pomocou „pomocníka“ alebo príslušnej ponuky vo webovom prehľadávači, ktorý používate. Budeme rešpektovať, pokiaľ si prednastavené nastavenie cookies zmeníte. Vypnutie niektorých cookies však môže mať dopad na funkčnosť našich webových stránok.

8. Zodpovednosť

Zodpovedám za dodržiavanie týchto zásad pri spracovaní osobných údajov a za súlad s platnými nariadeniami.

Your empire of pizza!

Pizza Factory Nitra

In Pizza Factory Nitra you can assemble pizza according to your own taste in different sizes.

We prepare this crunchy delicacy from quality ingredients and deliver it to your home with love. Delivery in Nitra and surroundings.

When to order pizza

Monday 15:30 - 00:00

Tuesday 15:30 - 00:00

Wednesday 15:30 - 00:00

Thursday 15:30 - 00:00

Friday 15:30 - 01:30

Saturday 15:30 - 01:30

Sunday 15:30 - 22:00

Current delivery time

45 minutes